Pokreće Blogger.

[RECENZIJA] Essence Blushplay Sculpting Blush Palette 10 Play it Peach


 Proljeće je, a to znači da čak i ja vadim rumenila iz ladice. Nisam inače veliki ljubitelj istih jer imam osjećaj da sam ionako dovoljno rumena, ali ovi topliji dani me tjeraju da nanesem dašak ružičaste na obraze. Danas ću vam zato predstaviti novu Essence paletu s dva rumenila i jednim highlighterom.
Paleta dolazi u čvrstoj plastičnoj ambalaži koja nema ogledalce. Sadrži sveukupno 8 grama proizvoda.



Tekstura svih proizvoda je lijepa, mekana pa se lako blendaju na licu. Rumenila su jako pigmentirana pa savjetujem da koristite mekani, rijedak kist (nikako ne onaj sa zbijenim dlačicama).
Highlighter je slabije pigmentiran i dobar za one koje ne vole disko kugla efekt, već prirodan, decentan sjaj. Ne sadrži krupne šljokice, već shimmer, a isto vrijedi i za define rumenilo.
Jedini mat proizvod je sculpt rumenilo koje je ujedno i najtamnije i najintenzivnije.


Svi proizvodi imaju određenu notu breskve pa tako i highlighter, ali je dovoljno svijetao da i meni odgovara.

Prednost same palete je mogućnost bezbrojnih kombinacija pa tako možete koristiti svaki proizvod pojedinačno, pomiješati dva, ili čak sva tri. Ako volite peachy rumenila, ova će vam paleta dati jedan širok repertoar s kojim raspolažete.

Trajnost im je osrednja, na mom licu zadržavaju se 5-6 sati nakon čega počinju blijediti.

Na slici možete vidjeti swatcheve svih triju proizvoda pojedinačno, a na licu highlighter (pod ovim kutom neprimjetan) i define rumenilo.



Cijena ove palete je oko 30 kuna.

Mislim da je ova paleta odlična čak i za osobe koje ne koriste često rumenila jer u jednoj paleti imate dovoljno različitih kombinacija da vam druga rumenila niti ne trebaju, a ljubiteljima će se ionako svidjeti. Mana joj je trajnost na licu koja nekima neće biti dovoljna, ali za tu cijenu je u redu. Dobra je za početnike koji prvi puta eksperimentiraju s rumenila, ali i s highlighterom.


Sviđa li vam se ova paleta? Volite li koristiti rumenila? Koje nijanse najčešće koristite?:)

*PR proizvod

Nema komentara