Pokreće Blogger.

[RECENZIJA] Avon care cocoa butter linija


Sram me što vam nisam prije pisala o ovoj liniji koju krasi predivan miris kakaa, ali nekako nikad nije došla na red. Maslac iz ove linije koristim već dugo, a ne mislim prestati ni u budućnosti.
Kako stojite s losionima za tijelo? Ja trenutno imam jedan i ne koristim ga baš jer se njegov miris i ja baš i nismo našli. Nekako su mi dosadili i bilo je vrijeme da krenem na isprobavanje drukčijih proizvoda za njegu tijela.

1. Avon care cocoa butter body butter 


Najprije sam kupila maslac iz Avon care cocoa butter linije jer sam ga isprobala jednom na ljetovanju i od tad ga nikako nisam uspijevala izbaciti iz glave. O njemu ne želim previše iako mi je najdraži proizvod iz ove linije jer su ga nedavno reformulirali, a ja još nisam kupila novu verziju pa ne znam kakva je. Sigurno nije lošija od ove, sumnjam da su nešto na gore mijenjali (nadajmo se :D).


Maslac je čvrste teksture, ali se i dalje lako razmazuje. Ostavlja zaštitni film na koži, ali ne onaj masni, ljepljivi, kakav znaju ostaviti pojedini losioni, već baršunasti, vodootporni (zahvaljujući kakao maslacu) koji vašu kožu ostavlja mekom kroz 24 sata. Čak i kada se tuširate vidite po kapljicama vode na vašoj koži da je on još uvijek tu i pazi da vam koža ne bude suha.
Moj broj jedan kada se borim sa suhom i neuglednom kožom tijela. Miris se dugo zadržava na koži i dobila sam već nekoliko komplimenata u vezi njega. :)
Cijena: 25 kuna, 200mL (katalog 09/2016)

2. Avon care cocoa butter rich cream*
Prošle zime na jednom divnom eventu u slastičarni Mak na konac pod pokroviteljstvom Avona, u mom goodie bagu se našla krema za tijelo iz cocoa butter linije.
Krema za tijelo? Moram priznati da je to bio prvi put da koristim takvo što. Obično takve kreme dolaze u količini od 200mL i nekako se brzo potroše pa mi nisu bile privlačne. Ova dolazi u izdašnoj količini, čak 400mL.
Tekstura joj je gelasta i krema se vrlo brzo upija što je čini pogodnom za ljeto. Mislim da nije dovoljno hranjiva za suhu kožu (pogotovo zimi), već bih je prije preporučila onima s normalnom, neproblematičnom kožom. Meni je idealna u kombinaciji s gornjim maslacom, tako da ih nanosim naizmjence svaki drugi dan.
Cijena: 32 kuna, 400 mL (katalog 09/2016)


3. Avon care cocoa butter lip butter*


Dugo nisam koristila balzame za usne u ovakvim tubicama koje su zapravo vrlo zgodne jer se neće rastopiti u torbi na ovako visokim temperaturama.
Ovaj maslac za usne se vrlo lako istisne iz tube i naizgled je čvršće teksture, no u dodiru s usnama se pretvara u njegujuće ulje koje daje suptilan, zdravi sjaj vašim usnama.
Ovo je balzam koji je praktičan za njegu kroz dan jer je dosta lagan na usnama, a za navečer bih ipak preporučila debeli sloj klasičnog balzama.
Cijena: 17 kuna, 10mL (katalog 10/2016)


Koji su vaši saveznici u trenutnoj njegi kože? Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda? Volite li miris kakaa u preparativnoj kozmetici? :)
*PR proizvodi

Broj komentara: 8

  1. Od ove kolekcije sam probala kremu za lice, miriis je predivan pa mislim da cu kupiti ili maslac ili kremu za tijelo smao zbog mirisa. :)
    Slike su ti preelijepe :)

    OdgovoriIzbriši
  2. maslac za tijelo sam probala i božanstveno miriši i ostavlja kožu ugodno mekom... definitivno podsjetnik za mene da je krajnje vrijeme da ga kupim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je, je krasotica je maslac :D jedan od najdrazih Avonovih proizvoda :)

      Izbriši
  3. Iz ove kolekcije sam probala više proizvoda - čak dva za usne, dnevnu kremu, mleko za telo, višenamensku kremu. Miris mi je baš veštački, formula kao da ništa nisam stavila i generalno, nisam zadovoljna. Ima mnogo boljih proizvoda za istu cenu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zao mi je sto ti nisu odgovarali proizvodi. :/ Meni je ovaj maslac nesto predivno, sad mi je pri kraju i jedva cekam kupiti novi i vidjeti sto su promijenili u formuli. Imas li mozda neku preporuku za losion istog cjenovnog ranga? :)

      Izbriši