Pokreće Blogger.

Recenzija - Real Techniques Nic's Picks

Već dugo spremam ovu recenziju, no nisam ju htjela pisat dok se u potpunosti ne uvjerim kakvi su kistovi. Malo je reći da nisam oduševljena, budući da ih koristim svaki put kada se šminkam. Čitajte dalje ako vas zanimaju detalji. :)

Nic's Picks set sastoji se od 5 kistova od kojih su tri dostupna isključivo u ovom setu (cheek brush, angled shadow brush, eyeliner brush).

Osnovno o svim kistovima: Imaju srebrnu metalnu dršku koja se unatoč tome ne prlja brzo. Imaju gumirani nastavak za stabilno držanje u ruci. Nijednome ne opadaju dlačice. Sintetički su. Na svakom kistu piše njegov naziv u boji karakterističnoj za pojedine kolekcije RT-a.

Prvi kist kolekcije je duo- fiber face brush.
On je jedini koji me nije baš oduševio. Ima duže i kraće dlačice te ga koristim za fiksiranje pudera na čelu i obrazima. Taj posao obavlja dobro, no i dalje mi je za to favorit Bipin kabuki kist. Sve u svemu, ako nemate kist za fiksiranje tekuće podloge, poslužit će vam. Po kvaliteti je isti kao i ostali, ne opadaju mu dlačice osim što mu se ove duže pri vrhu malo savijaju.




Slijedeći kist je cheek brush.
On je izvrstan i imam same riječi pohvale. Dlačice su mu gusto zbijene te je odličan kako za nanošenje rumenila i bronzera, tako i za nanošenje tekuće podloge. Ovo je multifunkcionalni kist koji bi svakome dobro došao. Nadam se da će ga izdati i u pojedinačnoj verziji. Dlačice su mu mekane, no dovoljno čvrste da uzmu na sebe i tvrđa rumenila (npr Bourjois). Tekuću podlogu lijepo nanosi i blenda.




Slijede kistovi za oči/obrve. Prvi u nizu je angled shadow brush.
Jako mekani fluffy kist, izvrstan za nanošenje sjenila u pregib te blendanje istog. Zbog svog oblika je namijenjen pregibu. Moj jedini problem je što je za moje male oči malo prevelik, no to mu nije neka mana. Snalazim se s njime bez obzira na to. Lijepo pokupi sjenilo i blenda ga.




Base shadow brush dostupan je i u drugim setovima.
Mekan je, odlično blenda sjenila. Koristim ga za nanošenje svijetlog sjenila po cijelom kapku te za blendanje. Sve preporuke s moje strane.



 

Zadnji kist je ujedno i moj najdraži - eyeliner brush.
Uzak, precizan, multifunkcionalan. Osobno ga koristim za ispunjavanje obrva sjenilom i izvrstan je. Možete ga koristiti i za gel eyelinere ili nanošenje sjenila ispod donjih trepavica, a isto tako i za nanošenje sjenila uz rub gornjih trepavica. Zaslužuje biti zaseban kist kako bi ga svi mogli kupiti da ga imamo za razne namjene :).




Ove kistove još možete uloviti na pinkpanda.hr za cijenu od oko 273 kune. Inače ih ima i na iherbu ako se ne varam. :)

Koje vi kistove koristite? Jeste li isprobale Real Techniques? :)


Nema komentara